Pembina Laman Web untuk Android

Pembina Laman Web untuk Android

Menu

Cipta laman web Starter percuma untuk Android

Terokailah SimDif seperti dalam permainan dan anda akan lebih faham dalam penghasilan laman web yang baik

Anda juga boleh dapatkan pelbagai petunjuk dan tips di dalam seksyen Panduan Mini. Panduan ini amat membantu untuk mendalami pemahaman dalam penghasilan laman web yang efektif. Setelah menyesuaikan diri dengan paparan laman web tersebut, anda boleh menaik taraf ke laman Smart atau Pro .

Aplikasi dan panduan ini bersama-sama berfungsi sebagai pembantu yang membolehkan anda berlatih dalam seni penghasilan laman web dengan baik!

Ya, Aplikasi Percuma, Hosting Percuma, dan Tutorial Percuma!

Laman SimDif Starter telah direka untuk membantu anda menyusun atur laman web sehingga 7 halaman. Anda boleh hasilkan sendiri laman web yang senang difahami oleh pelawat dan memberi peluang untuk dijumpai di mesin carian.Dengan SimDif, anda boleh hasilkan nama domain sendiri walaupun bermula dengan laman percuma

Harga berpatutan - https percuma
Harga berpatutan - https percuma

SimDif telah menyediakan kemudahan nama domain, hanya untuk anda

Semua laman SimDif telah disediakan dengan nama domain “.simdif.com” secara percuma. Anda juga boleh membeli nama domain yang unik khas untuk laman web.

Sebaik sahaja mendaftar masuk ke akaun SimDif, anda dapat membuat carian melalui 30 jenis nama domain yang berbeza (.com, .org, .net, co.uk, .info,…).  

Cara yang Smart untuk cipta laman web dengan telefon pintar