Pembina Laman Web untuk Android

Pembina Laman Web untuk Android

Menu

Cara yang Smart untuk cipta laman web dengan telefon pintar

Lebih banyak halaman, lebih banyak tetapan grafik dan lebih banyak pilihan, hanya dengan harga yang berpatutan

Versi Smart ini telah ditambah tetapan lain untuk pilihan fon, warna laman web dan bentuk tab serta halaman anda.

Laman Smart SimDif telah diubah suai sebaiknya untuk dunia digital anda

• Anda boleh mencipta butang untuk mengalakkan pelawat pergi ke halaman spesifik lain di laman web anda, melawat laman Facebook atau berhubung terus melalui aplikasi komunikasi kegemaran anda.

• Halaman blog anda juga akan disediakan ruangan komen. Anda boleh membuat pengesahan komen-komen tersebut melalui aplikasi SimDif sebelum diterbitkan.

Laman Smart SimDif menawarkan nilai terbaik yang standing dengan bayaran

Dengan harga yang berpatutan, anda dapat mencipta laman web tetap yang baik untuk pembentangan. Laman Smart ini juga merupakan cara yang baik bagi membina potensi yang besar untuk aktiviti anda secara dalam talian.

Laman Smart SimDif menawarkan segalanya yang anda boleh lihat di dalam STARTER dengan beberapa fungsi tambahan: • Menghasilkan sebanyak 12 halaman di dalam laman web, dan ditambah dengan beberapa fungsi. Laman web yang lebih meriah dan lebih berguna untuk dihayati oleh pembaca anda dan Google!

 • Mempunyai akses dalam statistik profesional tentang pelawat anda, dan lebih memahami kemahuan mereka di laman web anda dengan memuat turun Google Analytics.

•••

Cipta laman web Pro dengan telefon pintar anda

SimDif menawarkan harga berpatutan untuk semua orang.

Mengapakah cara ini digunakan untuk menentukan harga laman SimDif?

Apabila sesuatu servis ini memberi impak yang baik, ianya menjadi kepentingan kami untuk membantu lebih ramai orang menerima kelebihan ini. SimDif telah menawarkan harga yang berpatutan untuk semua orang di serata dunia.

Setiap negara mempunyai harga taraf hidup yang berbeza dan selaras dengan tawaran harga berpatutan untuk semua, setiap negara telah ditawarkan dengan harga berbeza mengikut kesesuaian. 


Harga yang berbeza untuk setiap orang, nilai yang sama untuk semua.
Harga yang berbeza untuk setiap orang, nilai yang sama untuk semua.

Adakah laman SimDif dapat dilihat di carian enjin Google?

Carian unik kepada SimDif, anda boleh mengaktifkan tetapan optimum
Carian unik kepada SimDif, anda boleh mengaktifkan tetapan optimum

Bagaimana dengan laman SimDif dan carian enjin yang lain?

Tujuan utama kewujudan aplikasi ini adalah bagi membantu anda Menyusun atur kandungan untuk pembaca di mana dapat dilihat melalui carian enjin.

Laman web yang berguna dan disusn atur dengan jelas bagi menjawab persoalan klien dapat membantu Google membina gambaran jelas mengenai perniagaan anda dan mengesyorkannya.  

Apabila anda menerbitkan kandungan laman web, tetapan pengoptimuman akan membantu anda melengkapkan laman web dengan ciri-ciri tersendiri.  

Pihak SimDif tidak menafikan bahawa ianya memerlukan sedikit masa dan peningkatan kualiti untuk laman web anda mempunyai potensi untuk dilihat di Google dengan cara yang berguna. 

Tambahan lagi, laman web anda akan dipaparkan di enjin carian Google apabila seseorang menaip nama anda. Lebih penting lagi anda akan mahukan orang yang tidak mengenali anda untuk tahu jenis tawaran yang dilakukan anda di lokasi masing-masing.