Pembina Laman Web untuk Android

Pembina Laman Web untuk Android

Menu

Beberapa aplikasi untuk membantu anda membina laman web di Android

Ulasan semua Aplikasi Pembina Laman Web

Laman web ulasan yang asal dan menarik: web-builder-app.comPenulis blog ini telah membuat ulasan berdasarkan aspek penilaian atas 3 prinsip: • Adakah pengguna baru dapat menyesuaikan diri dengan peranti ini dengan mudah dan memahami ciri-ciri laman web yang baik? • Apakah jenis laman web yang mempunyai kemungkinan untuk dibuat? Satu kewujudan baru yang mudah kepada laman web, pembentangan yang lengkap untuk syarikat, kedai atas talian, .... • Adakah pengguna mempunyai potensi untuk berputus asa atau berakhir dengan hasil? Lebih dari 90% orang yang memulakan laman web dilihat akan berputus asa dengan projek mereka walaupun berbayar…. Hal ini membuatkan anda tertanya-tanya bagaimana pembina laman web atas talian ini bertahan.

Panduan & Tutorial untuk membina laman web yang baik

Pemilihan berdasarkan 3 panduan Simple Different:

=> Apa yang menjadikan sesuatu laman web boleh dicari melalui enjin carian Google?Versi pendek untuk permulaan SimDif- mesra dan cara yang professional. Langkah demi langkah untuk pengoptimuman yang mudah diikuti. Googlable.com

=> Bina laman web yang digemari pelawat anda dan Google dapat membantu dalam promosi anda. Langkah-langkah SimDif dalam 15 halaman, di mana setiap satu akan difokuskan pada satu topik yang berguna dan merujuk kepada persoalan utama di mana juruweb berkaliber memberi jawapan. Jika anda baru sahaja membuat laman web, panduan ini dapat membantu and amula dengan segera. - write-for-the-web.simdif.com

=> Promosikan laman web anda  Satu panduan yang menyentuh konsep berguna untuk membantu meningkatkan laman web. Ia menerangkan proses klasik dalam mempromosikan laman web dan menawarkan beberapa tips untuk berjaya. promote.simdif.com

Penyunting Gambar

Pembina laman web SimDif untuk Android boleh mengubah ukuran dan memotong gambar untuk anda tetapi untuk kegunaan tambahan, terdapat beberapa aplikasi penyunting gambar percuma dan mendapat penilaian tinggi seperti:

Adobe Photoshop Express - versi Photoshop yang dipermudahkan.

Aplikasi Melukis dan Rekaan

Jika anda perlu mereka custom header dan logo, atau hasil seni untuk beberapa komponen laman web, anda boleh cuba beberapa aplikasi percuma ini.
Autodesk SketchBooklukis, warna, tambah perkataan pada gambar.
• ... Jika anda mempunyai cadangan aplikasi lain yang berguna, tinggalkan mesej di sini

Alatan Google

Aplikasi Google Analytics - cara yang baik untuk memahami dan meningkatkan prestasi bagaimana orang melayari laman web anda. Laman Smart dan Pro SimDif menyokong bantuan Google Analytics.
Trends - alatan berguna untuk melihat ungkapan yang sering digunakan di dalam bidang anda bila menggunakan enjin carian Google. Pastikan anda mencuba tajuk setiap halaman laman web.
Adwordscara yang klasik untuk mempromosikan laman web dan servis anda melalui rangkaian Google ads. Kenalkan apa yang membuatkan anda berbeza berbanding pesaing lain sebelum menggunakan wang.