Pembina Laman Web untuk Android

Pembina Laman Web untuk Android

Menu

Cipta laman web Pro dengan telefon pintar anda

Kini anda mampu membina laman web sendiri tanpa memerlukan komputer hanya dengan SimDif

Laman Pro SimDif menawarkan segalanya yang anda boleh lihat di dalam laman STARTER dan juga SMART dengan penambahan beberapa fungsi untuk meningkatkan potensi laman web anda pergi lebih jauh.  •  Anda boleh menghasilkan borang maklumat yang meriah secara pantas dan membolehkan klien memberi informasi lebih spesifik.  •  Anda dapat menawarkan pilihan pembayaran secara atas talian dengan menggunakan butang PayPal.   •  Jika jenis laman web yang dihasilkan anda mempunyai ramai pelawat, anda boleh membuat tetapan membina Google ads sendiri. •••

Dengan versi Pro, anda diberi akses untuk mengawal secara terperinci, aspek grafik laman web anda di telefon dan komputer.

Dengan laman Pro SimDif, anda boleh memberi ciri-ciri warna, transparensi, bentuk, fon dan mencipta rekaan grafik unik tersendiri.


SimDif menawarkan harga berpatutan untuk semua orang.

Mengapakah cara ini digunakan untuk menentukan harga laman SimDif?

Apabila sesuatu servis ini memberi impak yang baik, ianya menjadi kepentingan kami untuk membantu lebih ramai orang menerima kelebihan ini. SimDif telah menawarkan harga yang berpatutan untuk semua orang di serata dunia.

Setiap negara mempunyai harga taraf hidup yang berbeza dan selaras dengan tawaran harga berpatutan untuk semua, setiap negara telah ditawarkan dengan harga berbeza mengikut kesesuaian. 


Harga yang berbeza untuk setiap orang, nilai yang sama untuk semua.
Harga yang berbeza untuk setiap orang, nilai yang sama untuk semua.